روغن آرگان
روغن آرگان یک روغن خوراکی مسی رنگ است که طعم فندق کمی و طعم نادری را ارائه می دهد. این برای دانه های بو داده از میوه های Aspinosa Argani آماده است. در حالی که روغن آرگان سنتی تقریبا به طور انحصاری برای اهداف آشپزی در نظر گرفته شده بود، خواص محافظتی مو و پوست آن در طب قومی شناخته شده بود. یکی از نخستین پروژه های روغن آرگان، قطعا خوراکی از روغن آرگان آرایشی بود. چنین تمایزی با هدف قرار دادن روغن آرگن خوراکی در بخش روغن زیتون بود، در حالی که روغن آرگان بدون بو و بی مزه، با کمی طلایی رنگ، می تواند نیازهای صنعت لوازم آرایشی را برآورده کند. حذف فرآورده های طعم / بوی به سادگی با استفاده از دانه های تازه (روغن های آرایشی) به جای هسته های برشته شده (روغن خوراکی) در فرایند آماده سازی به دست آمد.
روغن آرگان منبع اصلی چربی از رژیم Amazigh (Charrouf and Guillaume، 2010) است، که به طور سنتی توسط زنان تهیه شده است. آماده سازی روغن آرگان هفت مرحله خسته کننده است (برداشت میوه، لایه برداری میوه، ترک خوردگی مهره، سرخ شدن کرچک، سنگ زنی هسته، ملاکسینگ خمیر، و جمع آوری روغن) که کارایی آن کم است. از 100 کیلوگرم میوه خشک، تنها 2-2.5 لیتر روغن پس از 58 ساعت کار برای یک زن جدا می شود. یکی از اولین دستاورد های مهم AOP، سریعا اجازه افزایش بهره وری از طریق مکانیزاسیون مرحله تولید روغن و به میزان کمتری از مرحله برشته شدن را می دهد. در حقیقت، جایگزینی گام اسمیر دوغ دست ساز توسط پیچ های بی پایان، بدون شک یک نقطه عطف مهمی بود که بدون هیچ زحمتی از روند استخراج کاهش می یابد و اجازه داد 3 لیتر روغن از 100 کیلوگرم میوه خشک پس از تنها 30 ساعت زن جدا شده جمع آوری شود کار
[ بازدید : 62 ] [ امتیاز : 3 ] [ نظر شما : ]